Chat General Grupo Publicidad Grupo Compra/Venta Grupo Compra/Venta

Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF TOPIC Люди, хто тямить в постільній білизні? Натрапив на прикольний ресурс
0
Здоровенькі були! Думаю показати корисною темою, можливо кому стане в нагоді. Останні місяці помітив, що сон не йде, часто прокидаюся, а вранці відчуваю себе, як вичавлений лимон. Грішив на нерви, на атмосферний тиск, а дівчина сказала: "Давай оновити постіль на людську, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я пішов в інтернет.

По правді, вважав, що підбір постільної білизни - це тільки "гарний малюнок чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі і бязь, і ранфорс, сатин... А я в цих термінах був нуль, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Люди, це ж скарбниця знань! Реально завис майже годину. Там все як в підручнику: по полицях розписані всі типи тканин, від дешевої бязі до люксового сатину та льону. Навіть там є таблиця з порівнянням щільності тканини та того ж, скільки циклів прання витримує матеріал. Дуже допомогло мені в'їхати, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив для себе дізнався:
- Виявляється, що, наші та євро розміри сітки суттєво різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «сімейний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель в спеку — це пекло, а якісний сатин реально дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток інша.
- Там розписано, як доглядати, щоб колір не зліз через місяць. Це прям в точку для тих, у кого пралка працює без вихідних.

Коротше кажучи вирішили замовити спочатку один сатиновий комплект від нашого бренду (підтримали своїх). Поки все добре — сплю як немовля, тканина приємна на дотик, не збивається й не електризується.

Коротше, якщо ви, як і я, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не те, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу почитати інформацію на тому сайті. Справді зберігає час на вибір та рятує від придбання кота в мішку. Всім міцного відпочинку!
Responder

Mensajes en este tema
Люди, хто тямить в постільній білизні? Натрапив на прикольний ресурс - por Biliztuh - Ayer, 04:01 AM

Salto de foro:

Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)