Chat General Grupo Publicidad Grupo Compra/Venta Grupo Compra/Venta

Calificación:
  • 0 voto(s) - 0 Media
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OFF TOPIC Як я подружилася з мультиваркою
0
Як мультиварка стала моїм найкращим другом

Раніше мої стосунки з кухнею залишали бажати кращого. Я могла спалити яєчню або перетворити макарони на клейстер. Тому, коли на день народження мені подарували мультиварку, я сприйняла це не як подарунок, а як виклик.

Перший час я навіть підходити до неї остерігалася. Вона стояла на стільниці, поблискуючи чорним пластиком, наче літаюча тарілка. Але голод — не тітка, і настав момент істини.

На блозі знайшла найпростіший рецепт "Ліниві голубці". Назва мене підбадьорила. Я просто покидала в чашу фарш, капусту, рис і залила все томатним соком. Активувала кнопку "Гасіння" — і стала чекати.

За годину по квартирі рознісся аромат, що чоловік прийшов на кухню, здивовано питаючи: "Ти що, справді готуєш?".

Коли я підняла кришку, то очам своїм не повірила. Це була їжа, а не щось неїстівне! Справжнісінькі голубці! Ми поласували нею за лічені хвилини.

Тепер ми з мультиваркою - єдине ціле. Вона рятує мене щоразу: нічого не пригорає, не википає і не стріляє олією. Я розібралася з усіма кнопочками — мову таймерів і режимів. І хоч друзі жартують, що я не готую, а "натискаю кнопки", я знаю: справжня магія починається саме тоді, коли ти перестаєш боятися спробувати.
Responder

Salto de foro:

Usuarios navegando en este tema: 1 invitado(s)